gggggggalenlördag



Vaknade halv 10, cyklade 8 kilometer till stallet, fixade allt och red ett hårt dressyrpass, cyklade hem 8 kilometer. Duschade, sminkade mig och allt, gick på restaurant med min mami, mormor och morfar och anders. Tog tåget till stockholm, träffade tiffisen, åkte på king of style (som btw va awsome, efterfesten med dom grrymt heta killarna om 3 år!), åkte till papi och kollade på film och åt massa inte så nyttiga saker. Sen senare kanske jag ska gå ut och träffa lilla josefinen, om jag orkar (: hoohoh

Puusss<3


---------

Jag hatar att blogga.
ska nog sluta
puss

Godnatttttt

Innan jag ska sova så måste ALLA svara på en fråga

Vad ska jag och Astriden vara på våran studentskiva? temat är "såhär får du aldrig se mig igen", alltså vad som hellst. Jag funderar på batwoman, och att vi ska vara superhjältar. Men säg massa massa förslag :D

possi

skuuula

råkade kryssa när jag skrev mitt förra inlägg. woops.
Är i skolan med Astriden nu allifall. dee naajs. Jobbade ju somsagt hemma på förmiddagen. Duktig flicka.

Kommer inte uppdatera nått mer idag kanske. Ska till min förra låtsaspappas morbror, och min "låtsassläkt" eller vad man ska säga. Ska allafall till dyvik. Min hundiis och katt är där också, så idag hämtar vi hem töntarna (: har saknat dom, eller mest Tosca kanske. haha.

Bara för att jag är snäll så får ni lite bilder (:


Min älsklings kjol <3

Mer bilder nån annan dag, haha

Puuuuuuuss

-

Godmorgon.

Vaknade för en timme sen typ, har durschat och ätit frukost. Kollar på vakna med the voice. Jag skulle typ inte kunna vakna utan det. haha. Jag tänkte plugga hemma idag på morgonen för vi har projektarbete och jag och astrid har ju det tillsammans ( kör in Sascha) så jag ska göra andra saker (:

jajajja, ni är tråkiga och komenterar inte.
hejdå

take all the time you need

ÅH, jag måste säga att jag har saknat Erik Hassles ljuva stämma. haha
har inga hörlurar till min mobil, det suger.



JAG MÅSTE MÅSTE MÅSTE HA DENHÄR KLÄNNINGEN
500 kronor kostar den på Vila. Jag dör om jag inte får den i julklapp
DÖR!

POSS

if i cant love you than who will?

Okeeeeeeeeeeeeeeej
Bilder rå !


Kjol ca 60 kronor



Klänning ca 60 kronor




En rosa BH (bilden) och en likadan fast lila, 65 kronor styck
4 par spetshipsters (<3) ca 15 kronor styck



Torrschampo ca 25 kronor
Mascara, eyeliner och puder(som jag inte hittar) ca 100 kronor tillsammans



Svarta tygskor, ca 25 kronor



Korta stövlar utan klack, 150 kronor

Det som inte är med på bilden är :
Coccosnöt läppgrej
Beige/rosa läppstift
massa strumpor, haha
strumpbyxor.

Tror det va allt (:

KOMENTERA !

possi

Welcome to the good life

Tillbaka i Schweden nu. Det är kul och tråkigt.
Har precis skrivit klart mitt arbete om Rollkür, bra jag är!
slutar om en timme så nu ska jag bara sitta och kolla på alla 2842948 uppdaterade bloggar som jag har missat när jag har varit borta. wooohooo.

Jag har köpt massa massa saker i England. Bilder på allt kommer ikväll (:

kan skriva lite kort om vad vi gjorde.

Onsdag:
Gick upp ca klockan 6, gick upp och fixade mig, packade färdigt och åt frukost. Vi tog kvart över 7 tåget till arlanda. När vi kom dit checkade vi in och allt sånt, sen skulle mamma typ supa ner sig så hon drack en jäger och en öl. Jag fyller ju arton om 6 veckor så jag fick vara livrädd. Lyftningen va hemsk, jag grät som en liten tönt och mamma satt och tröstade mig bara. Sen kom vi fram till heathrow och åkte tunnelbana till victoria station. Sen väntade vi där aslänge och åt mat och massa. Efter det tog vi tåget till Brighton i nästan en timme. Jag va astrött och somnade först på flyget, sen på tunnelbanan och sen på tåget. hehe
När vi kom fram lämnade mamma och anders sina saker på hotellet och jag gick hem till Sara och lämnade mina  saker. Sen gick vi ut och fikade och kollade lite i affärer, jag köpte en asfin klänning för typ 60 spänn (:

Torsdag
Sara gick till skolan på morgonen så då gick vi och kollade nere vid havet, vid brighton pier och the lanes. Det var lite mysigt. Sen åt vi på en kina restaurant. Sen kom sara hem och vi somnade lite. Senare kom mamma och hade köpt lite middag som vi åt hos sara. Sen kom saras kompisar och vi började förfesta lite. Vid 12 så skulle vi till en krog som hette party on the ceiling. Dom smugglade in mig där eftersom det är 18 års gräns. Det va en helt okej kväll med lite knas slut.. ångest hejhej.

Fredag
vaknade upp lite bakis, åt frukost och så. Sen skulle vi bara shoppaa hela dagen. Det va askul och jag visar allt jag hittade sen. På kvällen åt vi på en goood thai restaurang, muumsii. Sen gick jag och sara hem och kollade på lite film och somnade i soffan

Lördag
Vi shoppade lite mer. haha. eller kollade i massa affärer och så. Sen gick vi lite i north lanes. Det regnade och blåste som fan så vi gick hem efter ett tag. Vi kollade på scrubs som går hela tiden på deras tv, och sen gick vi till mammas hotel. Där drack dom "vuxna" öl och vin, och jag fick en äcklig äcklig sprite. Efter det gick vi till en vegetatisk restaurang som heter food for friends. Det va gott men allt förstördes och va hemskt.

Söndag
Vaknade och tryckte ner alla saker i min resväska. Sen kom mamma och vi gick till tåget. Vi köpte mat på en affär och sen väntade vi på tåget. Efter ett tag så sa Anders ba: vart är matpåsen? då hade han ställt den nånstans och nån hade tagit den. Så dom gick in och köpte ny mat. Sen åkte vi massa tåg och såå. Flygresan hem trodde jag seriöst att jag skulle dö. Först grät jag som fan när vi lyfte, sen va det jättemycket turbulens ett tag så jag grät jättemycket. H A T A R att flyga flygplan, fast jag älskar att resa. Fan. Jag och mamma såg en jättebra film på anders hightec mobil, save the last dance heter den. SEDEN ! 

Nu ska jag göra nått kul, pussi.


sista inlägget

Nu ska jag packa det sista, fixa allt och sen lägga mig i min underbara säng och prata i telefon tror jag.
Ska försöka vara trött så jag kanske kanske kan sova på flygplanet. Känns helt overkligt att jag är i England vid denhär tiden imorron. NAJS. aja, ha det bra i Sverige. Ta hand om Saschis, Moa och Astrid (: jag litar på er, det vet ni.

Godnatt, vi ses på söndag kväll/natt med massa massa bilder och förhoppningsvis KLÄDER! :D <3

snartsnartsnart

jag måste bara säga att ERIK HASSLE ÄR GUD!
har ni inte hört nån av hans låtar förutom typ "hurtful" och kanske "dont bring flowers", så spotifya det :)
Hans texter är sååå grymma bäst bara!

Idag är det Desperate, wohooo. Seriöst min drog. Jag har tråkigt, märks det eller? haha. Det är lite konstigt, jag har 39 besökare/dag, och det är typ Amanda, Jennifer och Jossan som kommenterar. haha.


Jag hoppas att jag får en bärbar dota i julklapp av papi, jag behöver det verkligen. Jag kommer få det, bara jag hittar en bra och billig. Aja, nu ska jag hoppa in i duschen och packa färdigt.


that was then, you live and let be.

Det är lite läskigt att om 14 timmar sitter jag i ett äckligt flygplan uppe i den äckliga luften :(
jag dör. Men vi fick asbra platser allifall :) Vi ska åka med ett jättstort flyplan, det känns mycket säkrare. Vi ska sitta på mittenraden, det är 3 rader brevid varandra. Det ska faktiskt bli asskönt att komma bort och bara shoppa,  ta det lungt och leva livet. haha

Jag är lite stolt, idag fick jag tillbaka mitt engenska arbete som jag har slitit röven av mig med. Trodde jag skulle få typ G+, som är så jävla sugigt att gå. Men jag fick.... MVG : D så jävla glad. Fick iförsig MVG- , men still an mvg. Måste bara säga att jag har fått minst VG på alla mina prov och inlämningar denhär terminen. Säg att jag är lite duktig :)

Man får max ha 23 kilo bagage på flygplanet så mamma ba: lämna lite mer plats så du kan shoppa och så också. Sen när jag vägde väskan när den var nästan full vägde den 8 kilo. Om jag ska shoppa? skoja inte. :)

Aja, jag uppdaterar senare ikväll. pussi<3

Skoolaan

Är skolan nu, har precis gjort ett töntigt prov i ridlära. Övade inte ett piss och jag hoppas att det inte behövdes heller. Jag är aastrött för en liten Leon ringde och väckte mig inatt och jag pratade med han i över en timme. Snäll jag är :)

Nu måste jag pluuuuuuuuuuuugga, imorron åker jag.

:O


love me to pieces

Nu har jag pluggat litegranna.

Imorron ska jag


[] Gå till skolan halv 9.

[] Göra ett prov i ridlära

[] Skriva på mitt och Astrids projektarbete

[] Göra min engelska klart

[] Om jag hinner börja på religionsarbetet

[] Åka till stallet och fixa all

[] Packa

[] Vara vaken länge så jag för hoppningsvis sover på flygplanet.


Vet att ett inlägg blir roligare med bilder, och eftersom jag är bäst, here you have it..



Min hundis som inte är hemma. Känns astomt utan pluppie. <3



Here i am, lonly and broken again

Jag tycker att jag har varit jättebra på att blogga idag, viiiiissst?
Fast jag kommer sluta blogga om jag inte får några komenterer, typ bara lillysen som komenterar.

Stallet idag allifall va mys som vanligt, min häst va dock stark som en liten uggla och ville bara springa springa springa, trots att jag red med gramenen. Vet snart inte vad jag ska göra. Jättekul när hon är sådär taggad när man hoppar men när man rider dressyr är det sjuuukt jobbigt. Jaja, enough med hästsnack nu (:

Jag sitter och lyssnar på min älskade man, Robin Bentsson<3
Va på hans singnering/speling i Uppsala i torsdags och han skrev ett hjärta på min affisch, bara på min och inte till nån annan. Det måste väl betyda nått (;. Skoja, men han är söt dendär, skulle tagit hans nummer :]

Nu måste jag egentligen plugga, ska ju till England på onsdag så jag måste jobba igen hela veckans plugg. Det går inte så bra, haha. Jag skulle bara vilja slänga mig framför tven och dö. Menmen, some people have work too do.

Ayaa, komentera mera. Poossi



Mums, gemig <3

even the best falls down sometimes,

Jag skrev dethär inlägget nyss men det blev nått cp.

Jag har rast nu, fast jag börjar snart. Det börjar redan bli mörkt och det suger. Jag ska till bästa ponniebus idag, mysiiigt. Fast jag hatar när det är kallt och mörkt. Jag mår sämst men låtsas inte om det, det är det jag är bäst på :). Jag kommer dö på onsdag när jag ska flyga flygplan, men om jag inte gör det kommer det bli askul och slippa dethär äckliga landet i några dagar (:

Nu börjar jag snart,

Its gonna be okay in the end, if its not okay its not the end. <3.

Skoolan

Hejsan alla mina 24803 bloggläsare (:
kanske inte, men det är inte det bloggen är till för, det är för att jag ska kunna skriva av mig nånstans. Så ingen säger nått om vad jag skriver, jag tvingar inte dig att läsa. *HOST*, kanske syftar på någon speciell ;)

Nu sitter jag allafall och väntar på att min lektion ska börja, vi har hästkunskap tror jag. Vi räknar foderstater, det är helt okej! Glömde säga igår också att jag hoppade med Saschisen, och hon va så ggryym. Hoppade en linje med ett räcke till en oxer, räcket låg på 110 på slutet och oxern bara på 90 eller nått. Både jag och Sascha är ganska osäker på oxrar. Hon va grym allafall och stannade en gång när räcket va typ 80, men sen hoppade hon och va aasfin :) det gjorde min dag. Så tacksam att jag har min hästis, hon är faktiskt allt jag behöver!

Jag måste säga att jag har hittat min drömklänning. Den finns på vila och kostar 500. Jag måstemåstemåste ha den! ska önska mig den i julklapp. Och om 7 veckor fyller jag 18. WOHOO

Nu ska jag ha lektion, fortsätt kommentera så fortsätter jag blogga.

Poossi


Numberone!

Första inlägget, wooho.
Jag lovar att jag kommer blogga typ en gång i halvåret,
menmen. (:

Min helg va helt okej. I fredags va jag med bästasta jennifer. Vi va hos min papi på söder och köpte asgod mat på Oliven. Eller Jennifers  kebabpizza va groooose, men parmapasta med mozzarella va yuuuuumiiie. Vi kollade allafall på Idol och mös med gurka och morötter och dip <3.

På lördagen vaknade vi ganska tidigt men va sega som fan. Fast det va skönt (: vid 3 mötte jag min barndomsvänn Matilda och jennifer åke hem till sig. Jag fikade och så med Matilda och det va så jäkla mysigt, det är sjukt när man har kännt nån hela ens liv. Jag har inte träffat henne på nästan ett år men ändå så kan vi prata om ALLT. Sen på kvällen skulle Matilda på spelning och jag gick ut och åt med min pappa, lena och farmor. Efter en asgod middag så tog jag tåget tillbaka till Uppsala.

Jag mådde sjukt jävla dåligt och var ensam hemma. Inte ens min hund eller katt eller nånting va hemma. Det sög hårt, och jag är sjukt jävla mörkrädd. Hemskaste kvällen på länge. Jag kände mig så jävla ensam, och jag orkar inte försöka hålla kontakten med mina såkallade kompisar längre. fan, så jävla misslyckad. Och en persson som jag inte vill ha i mitt liv upprepar det gång på gång. Att jag är så dum, otrevlig, att han inte ångrar sakerna han gjort mot mig, att jag är en dålig kompis. Sughelg.

Ayaaa, på onsdag ska jag åka från dethär äckliga landet i 5 dagar, till Syster i England. Det ska bli awsoome.

vilket långt inlägg det blev, haha. Aja, komenteraaa!

poooooooss <3



sämst kvalitee blev det på bilden. wooops

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0