lördaag

Hejsan,
jag har försökt att ladda upp filmen från träningen men youtube vill inte sammarbeta med mig -_-. Men den kanske kommer någon gång. Träningen gick allafall helt okej, blev lite springig emellanåt, men jag var nöjd ändå. Nu är det bara ungefär en vecka kvar tills vi flyttar till betet, ska bli asskönt med ridhus och allt!
Det är också mindre än en vecka kvar till studenten, woho. Askul! igår var några klasskompisar och andra kompisar hemma hos mig och grillade och hade rooligt. Tack för allt tjejer, grymt vare!
pusss

Trääääning

woho, nu ska jag snart till stallet och träna.
hörs när jag kommer hem, pooss.
min lilla prinsessa<3

ooooooonsdag

hejsi.
jag börjar bli trött på att vara ledig nu, haha. Ibland tror jag att jag har damp, skulle inte förvåna mig. Idag ska jag allafall plocka ur diskmaskinen, kolla på film och äta lunch. Sen lite senare ska jag cykla till stallet för att träääääna. Längtar som faen. Tar med mig kameran och hoppas på att mami kan filma! ska nog säga att jag vill öva svängar idag, fastnar så lätt i innerhanden i svängarna och hinner inte räta ut henne. inte bra.
tänkte ha grillkväll på fredag i uppsalisch, skulle vara grymt om stockholmsmänniskor ville komma också. Det är bara säga till, min familj är i norrland och jag vågar inte vara ensam, hehe.
pussss

i left my head and my heart on the dancefloor

Hej.
det var sjuukt länge sen jag uppdaterade nu, får skylla på att skolan har tagit all min lediga tid.
men nu är det nooo moore school på nått år eller så. Känns väldigt tomt måste jag säga, även fast våran klass inte direkt har världens bästa sammanhållning så kommer jag sakna våran gulliga lilla skola. Så stolt över att jag har hållt mitt mål också, VG & MVG i alla ämnen i 3an. Fan att jag inte ansträngde mig i 1an och 2an också, då skulle jag varit riktigt jävla stolt. Det är lätt att vara efterklok..
Hästen går bättre än nånsin just nu, det är så jäkla skönt! älskade ponnybus. Träning imorron också, ska bli awesome. Ska nog ta med mig kameran och hoppas på att nån kan filma/fota. Och snart ska vi flytta till betet också, bara 4 kilometer hemifrån med tillgång till ridhus. BÄST!
nu ska jag nog fortsätta kolla på filmen jag började kolla på, Precious heter den. Helt okej sevärd film.
avslutar med lite bilder på min studentklänning

RSS 2.0